orkante

hejjjj :) valborg nu ! ida&jossan kommer hit snart tror jag de var om jag inte missuppfattade hehe (a) vi ska väl dra uuut. jag känner mig inte så taggad fan..inte okej . aja får se var kvällen tar mig !


förlåt för hur jag betyder för dig..

wohoo imorn äre valborg jag gillar't, hoppas det inte regnar bara.... slutar iaf 1, ska sen möta jossan i fruä och kööööpa B&J för 5 :-  käääänn på den va !! åka te skhlm och shoppa lite med fanny und ida :D sen på kvälllla ska jag väl ut :)


sötaste


niiiii gör träningen värd att gå på !!!!!!!!!!! fiiiifan iMORA då smälller det bruuuuds

always and 4ever


jag älskar dej !

duvet att du alltid kan prata med mig om allt. och jag hoppas du gör det för jag dömmer verkligen ingen, du är får va hur jävla sjuk i huvet ändå. jag bryr mig inte om vad folk tycker om dej du är fan det skönaste människan på denna jord!!!!! våran humor är verkligen bääst jag kan typ dö av garv när jag är med dej. puusssssssss

hahah

guess what ? fanny är skjuten :oooooo shit hon kommer avlida :/
inte bra..


Folk förändras inte, du lär bara känna dom bättre.

tjingtjong! skolan rullade på som vanligt, träffa pinky drack mjölk käka choklad :D fanny kom vi drog te några sen nu är jag hemma och mina ögon typ bara stängs ihop kan inte hålla dom öppna, så orkar inte skriva godnatt !


GAMMMMAL

måndag

hhhhej! dagen va chillpillö nu är jag klar med kemin för hela terminen wohoooo :D
drog hem vid 1, kändes onödigt att gå på den sista lektionen..så iaf sen hade ja träning, de va väl kul men fyfan va dåligt kondis jag har fått shiiiet måste verkligen börja gå ut och springa nu fan.
aja ska dra nu bbye ♥


HAHAHAHAHA SÖTT

jag älskar dej, en liten påminnelse bara :)





inget går igenom oss, tar mycket skit. men mig kommmer du fan inte bli av med på ett jävla bra tag kan jag lova dej vare sig du vill eller ej :)) pusspåarslet

MMM dag

gick upp 10 åkte och kollade på p94 match , dom vann! sen drog vi och käka pizzza, det satt fint :))) sen drog jag fanny stina och natha te fanny var där en stund. jag&fanny åkte te martin, va där en stund jag var verkligen på damp humör hahah skrattade typ i 10 minuter åt ordet "va" ? det är ju bara stört. aja ska sova nu är trötti .


söt_flicka_95


HAHAHAHAAAH ibland undrar jag verkligen varför jag alltid är så söt ?!!?!?

med detta säger jag godnatt!

söndag

nu är jag äntligen hemma!! skönt. papi skjutsar mig ida fnny und jossan te matchen imorn, tjocka som dom är ska dom köpa glassss hihi :))))))


lördag

hej, vaknade kl 6 imorse -.- omg va tidigt och la mig vid typ 3. aja elin kom hit vi tjilla lite sen drog ja te fanny och vi åkte till solna en stund. sen vid 4 drog vi och mötte alex va med han en liten stund och nu snart ska jag på middag med familjen-.- snälla döda mig snabbare! imorn ska jag jossan&fanny åka te solna igen och kolla på p94 matchen tror jag :)

ha en bra kväll, för det kommer inte jag :/




omg kolla på min vänstra han det ser ut som jag har ett litet finger mellan fingrarna :s


titanic?

adsffa

lol !"!!!!!!!!!!!!!!!!! ghahahfahjk öfdlokkl

fredag

tjatJA :)
dagen har rullat på..ätit b&j för 5kr i fruä. asnajs . väntar på fannni som ska komma till moi sen ska vi möta jossan&ida. mys!
har verkligen ingen lust för att dra ut idag. men aja, biter ihop!
ha en bra kväll!


ooooooont

föööööhelvete va ont jag har i min arm :o tror jag kommer avlida. kan fan inte ens platta mitt hår utan att jag får ont som fan...:///


oooooorka

ska dra på träning snart ! usch va hemskt väder det är idag :/ hoppas det försvinner.  försov mig lite imorse, fan va jag fick stressa. såg ut som pisss i skolan därför inte naijs. aja hejdå !


rekord

hundratvå besökare :D


soeettta

hejehejej :))
har inte orkat blogga , det är jobbigt. igår drog hade jag studiedag :D drog te js och mötte fanny&ida, dom vill få lungcancer så åkte till tp sen tillbaka till skolan och va med några. fanny pluggade(?) haha det var en ovanlg syn kan jag säga :o så var lite med pinky bby en stund.

idag iaf så hade vi träning vid 4, sen va jag lite med fanny och så :))) nu lysssnar jag på Petter-Längesen fan va irri att typ alla älskar den . menmen what to do ?

hare bra pyyyzz


(inte min)

hårproblem

jag får ddamp på mitt håååår ://// det bara försvinner dag för dag.


..

jag skulle ha stannat där, allt gick bara helt överstyr och nu har jag inget kvar! Slutade med allt och vad fick jag ut av det ? nej inget..

måndag

har varit hemma hela dagen. varit lite sjuk sådär.. sovit och grejer as skönt:D sen vid halv8 ringer fanny och säger att vi måste gå ut hon bokstavligt talat drar ut mig, hahah hon får lixom helt plötsligt en ide jävla impulsiv människa detdär haha. vi var med några, trevligt trevligt :)
fick nyss reda på att vi har studiedag imorn , NAAAAAAAAAAAAJS !!!

roooligt

HAHAHAHAH kollar igenom massa gamla bilder omg va kul :p


hahaha vi skrev ner alla pea namn på lucas loggbok :p
vi kom på p95=penis95 and f95=fitt95 HAHAHAH

oooold

HAHAHHAHAHAHAHAH ida kommer du ihåg ?


ääääääckel

kan berätta lite om dagen. gick upp vid kanske 8 hade samling kl 9.30 och sen hade vi match mot täby IS förlorade :/ fan va surt! men helt ärligt så är dom bättre än oss så.. men dom spelar så jävla fult spel, hanna bröt typ foten, jag fick två skithårda slag på knäna... iaf så gick tre andra älvsjö lag till final iaf tror jag :) har lust att kolla på dom nästa helg då om det inte är allt för tidigt, aja får se! sen drog jag hem mötte fanny vi drog in te stan fixa lite saker. jag åkte hem spydde och ääär allmänt sjuk för tillfället :(((((


sjuki

hej , jag är sjuk :( har ont i magen och allt :((((((((((((((((((((((((((((( nu ska jag kolla på tv och förska bli bättre.

gammmal bild, sen jag hade fläskläppp

död

ska möta jossan nu seeeeeeeeeeeya

hade

har vart med elin and carolanj hela dagen, mysigt! vart ute med jimpi, haaaan är så sööööt!!! nu är iaf jag och elin här hemma hos mig..carro kommer väl snart då kanske vi hittar på något får se:)) lilla jag är lite tröttt, har ju semi imorn så


lördag

helllu! shit jag vaknade vid typ 7 imorse ? kunde inte somna om så det var bara att gå upp. igår kväll var väl lite trevlig sådär. herregud va många bilder jag har! haha var kommer dom ifrån egentligen ? aja whatever kan lägga upp några









hahhahahahah klockren bild!!!!! jag typ slår till carro

BANANA

så är hemma nu kom hem för en liten stund sen :) träningen var najs hade typ 2mål hela träningen, även fast jag är lite sjuk så..
juste jag kom på en sak jag är verkligen ingen banan människa och gissa vad jag gör just nu? jo, äter en banan hahah fan va muppp! (oj det där kan misstolkas).
nu har jag inte så mycket mer att säga , hade!

juste kollade ni också på bananer i pyjamas när ni var små, hahah B1 och B2 :D

hörs

ska dra på träning nu kommer hem runt 22.00 skriver mer då, vi hörs :)


fredag snart :DDD

tjabalala :) idag var ännu en väldigt najs dag. liksom efter lunchen så gäspade jag och hon ba är du trött, ja ba aaa lite! och hon ba okej du kan lägga dej och vila i soffan en stund, HUR NAJS ÄR INTE DET :O hahah sen fick jag gå hem kl 1 för att det fanns typ inget jag behövde göra :D

ska snart på träning iaf :)


haahah


dagens roligaste

idag när jag kom till elin så satt hon ute på balkongen så jag gick bara in i huset och hon märkte inte det så när hon gick in igen så hoppade jag fram HAHHAHAHAh fyfan va kul det va hon skrev som en liten kärring !!! hahah jag kunde inte sluta garva.



HIF

fan vilken härlig dag! min prao är fett chill också asnajs. idag gick vi liksom ut och shoppa för vi ska inreda en lokal sen käka vi lunch shoppa lite mer sen köpte vi jordgubbar i solen :D känner mig fortf dålig så blev ingen träning idag men jag får väl bita ihop för det är ju semi i helgen. drog iaf te pinky och tog en liten vandring :))) sen hem och snacka, mysigt! har precis ätit och jag tror jag kommer spy snart, har bara ätit massa nyttig skit och salader idag..inte gott!


godnatt 23.06

nu ska jag sova lite, sov lite på dagen också . guud va jag älskar att sova! blir iförsig väldigt grinig när jag sovit på dagen menmen.
nattinatti!


fannnnybanny

kyyyl


inga bilder

hej gud vilken härlig dag. verkligen sommar/vår känsla ! ´fast jag är typ sjuk så det är inte så posetivt. sitter vid pappas mini dator så det äär jobbigt att skriva...va hemsk jag känner mig som ligger inne och kollar på tv&data när det är så jävla fint väder ute. menmen what to do liksom ?
hare bra pussi

(har inga bilder på den här datan kan lägga in fler ikv ist)

ååå

hejhej :) har haft prao idag hela dagen. usch va tråkigt, började iförsig kl 10 så de var rätt chill men ändå. åååh va sjuk jag känner mig. iaf åkte jag till träningen för att våra tränare ba det finns ingen ursäkt att ni inte kommer på träningen för att det är semi och ändå så när jag kommer dit ba tilda du låter sjuk, du borde ta det lugnt idag..MAN BA VAFAN ??? aja nu ska jag dra mej te tvn och sova lite för jag är sjukling :((


sjukishi

så ja, nu är jag hemma . gick upp kl 8 imorse :o hade match mot tullinge, kvartsfinal..och VI VANNN :DDDDDDD så nu är vi vidare i semi då vi ska möta täbyIS usch!!! haha jag fick två stycken från tullinge utvisade och sen blev jag själv utvisad men det är en annan femma. jag sa hora till en tjej så hon slog mej på benet då blev hon utvisad föratt det såg domarn. sen vare en brud som puttade mej i ryggen och höll i min klubba så jag blev lite lack och skrek släppp och drog den hårt från henne och domarn ba ni två ut nu!!! aja vi vann iaf på straffar i slutet fan va grym sara vår målvakt är :D

sen har jag vart med fanny hela dagen :) äätit glass ! sen på kvälla kom pinky baby, och vi tjilllla lite tills hon drog precis:))))

hahah i ljusdal


godnatt

lynn och fanny kom hit, vi drog och köpte godis och mötte upp emma,carro and julia :) myysigt ! fettade oss och lite så. sen vid 10 drog dom hem så jag och fannu drog hit som vanlig haha. jag och fanny jagade en bil påvägen hem hahah askul.
har iaf kvartsfinal imorn mot tullinge klockan 9, vafan gör jag uppe nu lixom ? kommer dö imorn :o aja vi höres

den ungen till vänster...........är ett pain in the ass !!!!!!!!!!

haha

snart kommer min vän fannu hit :) har inga planer idag, vi får se vart dagen tar oss ! rätt så chilll. vi kommer säkert hamna vid konsums godis hhahaha skulle fan inte förvåna mig :)) nejmen idag köpte jag en ny jacka, var ganska fin..lite vårig sådär !
ciaociiiiao :)))


bild sen onsdag(?)

you suck

åh är helt snorig och har ont i halsen :(( sometimes life really sucks.. aja inte ska jag hänga läpp och vara nere för det inte. jag kör på som vanligt, det är ju helg och grejer! ska dra till skhlm med min mor snart, ska köpa lite nya kläder och en jacka :) sen ikv kanske jag bara är hemma, får se. har ju slutspelsmatch på söndag så !
hejdå

ooooold, i miss it.

santorini(?)

papi har bokat en resa till grekland i sommar :D det äär najs :)))


det är typ dit vi ska på det där hotellet också på bilden :)

skaffa er ett liv!

tjululu idag drog moi,stina und fanny te stan och vi åt kakor :D tror jag skrivit det men aja. sen drog vi hem till natasa och chilla gal1 !! drog hem och passade min kusin en liten stund eller ja jag satte på tv:n åt han och gick in på mitt rum hehe :) sen vid 7 drog jag och mötte ida&jossan, kääka pizza. sen drog vi ut till några , rätt så drygt så vi drog hem då kom fannu till mig och fan va kul vi hade HAHAAH
hon läste några gamla brev från typ mina "brevvänner" i kanske 2:an som jag har kvar och det stog typ vi kan va bästisar på alla brev haha från massa olika randoms.. fanny är verkligen så sköön och typ la extremt sköna kommentarer på allt så jag typ skratta mig till magrutor hahhahaha :))))

faaaaaaaanny

pallala

asssssssssssssså snälla ge upp!!!

skön brud

åkte in te stan med fanny och stina, hon skulle köpa present till natha.
så kul på tuben så såg vi gaybloggen och stina fick ett sms från natha och ba:
-fan va gay hon är. HAHAHAH så jävla kuuuul.


?

igår sov iaf ida och jossan här :) vi var ute lite på kvällen , rätt så lame. på morgonen dagen efter kom fanny hit och vi drog till donken och åt sen till subway och ååt as goda cookies, nice. idag kanske jag ska va med ida&jossan, om vi pallar och så. känner att jag börjar få lite ont i halsen :(


alla kan förändras, men det är enklare att inte göra det.

som många kanske märkte så tog jag lösen på bloggen för att jag inte pallade med den längre men nu är jag back on track again.

fanny next

så ska dra till fanny nu och sen ska vi in te stan med natasa und jossan :) myys
vi hörs sen om jag hinnar skriva något innan ikv.
pössssssssssss


JUUUUSTE IDAG KOMMER FOTBOLLSBRUDARNA HEM :DDDDDD
JAG HAR SAKNAT DOM !!!!!


try

vaknade 5 imorse av att någon ful jävel ringde på dolt..seriöst vem fan ringer en kl 5 på morgonen ?! inte okej .
så då tog det en stund innan jag somnade om -.- aja det är iaf jätte fint väder idag :D blir alltid på så bra humör när det är bra väder. nu ska jag ta och äta något hare bra :)

HAHAHA bild sen landet...

bio

kom precis hem , har varit på bio med carro,hampus,august och elin. vi såg typ "the bounty hunter" tror jag den hette ingen aning faktiskt. den var väl rätt så bra :) sen gick vi hem -.- fatttttttar ni GICK i jävla minus grader och grejer usch det var väldigt kallt .
nu ska jag nog sova ska typ va med fanny,natasa och jossan imorn tror jag :)))))
godnatt

HAHAHHHAHAHAHAHHAH

lugna puckar

fan jag har ont i mina tände.. och mitt hår är alldeles kladdigt haha najs. intressant javet.
nejmen nu ska jag und pinky dra in te stan och käka och handla lite kläder wihoo :)
idag blire rätt så lugnt känner jag, lixom vädret och grejer ..

snö :(((((((((((((((

aaaaaaaaassså.............det snöar ute. jävla fiiiiittta!!!!1 nu kommer ju blommorna som kommit dö :(((
kan lääägga ut lite bilder från igår för att ja::::

början



miss u

juste nu äre barca match på tv igen, jag tror att alla mina brudar är där nu fan :o
jaaaaag saknar er !!!!!1 kom hem .

orka leta

my name is like a dick, always in bitches mouth

bussen går 10.40 imorn :d har säkert redan skrivit det men det kommer jag inte ihåg nu . den är framme kanske 2 ? de blir najs :))) det blir skönt att komma till mitt eget rum, även fast jag har två här så hemmmma bäst!!
nu ska jag lyssna på lite musik und kolla i massa härliga skvaller tidningar, godnattt surra rött :)


spyyyyyr

faaaan va illla jag mår omg :ooo har typ druckit 10 liter vatten och spyr snart !!! euuw.. fast jag är rättt så gla' ändå :)))) nu ska jag gå och leta på vinden efter skor :D

HAHAH

haha juste igår snacka jag med några bögar som strulade i cam och pinky blev helt jävla förälskad i en av pöjkarna!! hon fällde till och med en liten tår för att han var bög :(( nutte..
VARFÖR ÄR ALLA SÖTA KILLLAR GAY ?!?!!

snart hemmma again

yes åker hem imorn :DDDD så då fan ska jag ha kuuuuuuuuuul!!!1
bussen går vid kanske 10 på morgonen så denajs!
jag har verkligen inget att skriva för det händer verkligen inget i den här "stan" bara massa b-fjortisar. nej inte alla men många.
aja vi ses hemmma alla mina väääääänner :D pyzzzzz



euw

sämsta helgen på länge.
fyfan va jag ska tjata om att få åka hem imorn asså !!!!!!!!!!!!!!!

10

10 saker ni inte visste om mig:

*ogillar 96or väldigt mycket
*har aldrig varit kär påriktigt
*är rädd för att bli kär
*har haft ätstörningar
*är rätt blyg när jag är själv
*jag säger alltid pojkar ist för killar HAHAHA alla stör sig på det extremt mycket , jag tycker det är kul!!!!!1

...jag kommr inte på nå mer ? intressant fakta javet otroligt asssså.
nejmen nu ska jag ta och sussa .


lääääääänge sen


glaa'

tjuee bre!
har precis kääkat glass :D snackat liite med pinkyy hon gör mig glad :DDDD är på bra humör nu !
lyssnar på asnajs muuusik :))))))))))))))))


jag just nu :)

påååsklov

åh herregud då har man varit en hel dag på ljusdal. det regnade och grejer inte najs. fyyfan va folk glodde på mig ? man ba har ni aldrig sett en icke-bondemänniska ?!?!? dah `? nej jag skoja men vi handlade iaf strumpisar till moi :) och masssa mat :D denice ! ppppink da wink kommer idag också, så det blir skoj. nu ska vi typ basta eller nåt pyyzzz

osminkad ooch liiiiiite irriterad

god morgon

godmorgon alla söta :)

jag sov ju som sagt i min brors rum och pappa hade satt på elementet på högsta nivå typ så jag vaknade svettig som fan :o inte najs. sen klädde jag på mig lite fula kläder och tog mig ut i naturen haha. nejmen gick en bit med moster och mamma . det var rätt härligt att få typ frisk luft här  i skogarna :) nu ska vi snart åka in till ljusdal för jag glömde ta med mig strumpor hit hehe (a) sen ska vi träffa mormor och morfar (ääääta bullar) :DDDDD

hare bra :)

juste pinkyy kommer upp idag också :)))))


RSS 2.0