nu jäääääävlar

så nu ska jag ta och searcha igenom hela huset efter teckning till nallen :))) sen tror jag att jag tar och sover i brors rum ist för där äre varmt. han är ju ändå kvar i sthlm så det är lugnt !
juuste nu kommer säkert mina besökare gå ner bara för att jag har dragit till landet men STANNNA kvar jag lovar att lägga in extra mycket bilder OCH skriva lite secrets ;)))



hiiiiittar ingen jävla fucking teckning på mobilFITTAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jävla skoghelvete.......... typiskt att när man är långt ut åt helvete så finns det ingen man kan prata med :(((( får klara mig med otroligt dåliga skype...
nu ska jag duscha, varmvattnet kommer säkert ta slut på 2 minuter. och jag kommer bli en isbiiiit , wiiiiho !!

viiiiisst låter det härligt attt vara här ? jag fattar att allla typ vill komma och joina mig.

jag är tjock, du är ful, jag kan banta vad kan du ?

vaaaaaaaafan 2-2 i matchen ??!?!? wtf . barca är så överlägsna så kommer den dära jävla fitt dommaren . visst det skulle va straff men fan inte rött kort !!!! inte okej. varför tog dom ut zlatan för ? den ända som kan göra ett till mål.... ååååååååh bajs.

jag vann, men var det värt det ?

hej , jag känner attt jag vill köra en tobbe och öppna bilrutan och skrika " tiiiiiiiilda har anlänt" hahha det ska jag fan göra isommar varje gång jag kommer någonstans :D
aja jag har iaf kommit fram till ljusdal nu. och sitter här i mitt extremt kalla rum :(( ska nog lura min kusin att lägga sig i sängen och värma den tills jag ska sova så blire varmt och skönt :D funkar alltid på den blåsta jäveln. 
nejmen nu är det ju match mellan barca och arsenal fan va sämst arsenal är har inte rört bollen på typ 20 minuter. 
vi höööres pusss

ssssomras

du är söt

shiiet, jag har inte packat eller nåt och jag åker kl 4 imorn :o hahah. men jag pallar inte , tar inte med mig så mycket ska ju bara vara där i typ 3 dagar ? . nu ska jag dra mig och sova är lite trött i ögat hihi :)
pusssi


hahahhahaah , söööööööööööt..eller inte !!! orkar inte leta tog den första som kom upp.
jag kan bjuda på mig själv iaf

sjön

ska ta ett varv runt lååånkan med carru und pinkyyy . seeeeeeya

ljusdal

drar ju till ljusdal snart på torsdag tror jag.. får lite ångest när jag tänker på det! vafan ska jag göra där lixom ? typ gå och hänga mej eller nåt..... och alla ni här hemma får fan inte ha kul när jag ääär bort !
nejmen om det är ngn från lj som läser min blogg(?) så kan den ju höra av sej om det finns något roligt så att tiden kan rulla lite snabbare :))


tisdag

nu har alla mina fotbolls brudar dragit sig iväg till barcelona :((( jag känner mig ensam . var hos tandläkaren idag, tror dom borrade :o det gjorde iaf ont när dom hade någon sak i munnen . inte najs.
somnade också på teknik lektionen. verkligen somnade drömde och grejer haha . skit skönt !
så jag var så jävla trött efter skolan så drog hem ist. ska nog gå och ta mej en liten tupplur snart :)
pösss

skolan

heej sitter i skolan. väntar på att få redovisa för ullis, hon är seg :((( itne okej. ska till tandläkarn efter lunch igen -.- pallalal . men nu kommer det lärare måste dra bye :)

hiss/diss



*glada människor
*loov snart
*sommar om typ 2 månader!
*MJÖLK♥



*blyga människor
*slasket ute
*söndags morgon
*inpricip alla mina vänner åker till barca -.-.-.-.-.-.-

kommer inte på något mer ! och javet fett fult det blev nu men jag pallante

29/3-10

helluu :) jaja, idag hade vi typ innebandy/fotboll i skolan. jag är seriöst sämst på fotboll jag kan fan inte springa samtidigt som jag ska skjuta helt jävla omöljligt :o aja sen efter typ lunch kom pinky erik august och hampus och typ väntade eller skulle kolla när vi spela.. haha men dom fick typ inte . sen drog vi hem till august, hahah. xtremt sköna pojkar . läs på elins blogg va dom sa hahah skitkul :) sen åt vi advokado med urtsalt HAHAHAHA
men hejdå hare bra !


måndags morgon

sitter här och plattar håret. sen ska jag dra tilll skolan.. vi har ju idrottsgrej tror jag ska dra vid kanske 11 och va med pinky men får se om jag pallar hahah :) nu måste jag skynda mig bye

tragiskt



EDIT: det är ett skäääämt för alla som inte fattar det !
inte ens mina grejer. jag skullle aaldirg hålla på med sånt :o


städar

jag känner att jag är tvungen att städa mitt rum nu, usch jag får åångest pallante asså., och imorn är det skoläckel också fast vi har typ fotboll/innebandy tunering eller nåt sånt.. paallllllllla! 

hahah söt

tjobre

tjaa
sitter hära med pink da wink. och pratar skiiit , nej men jag tycker att vi ska åka och soola lite senare .
hare bre


eliin för jääättelänge sen

lördag

heeeeeeeellu.
klockan är redan 3 . herregud va trött jag är nu fan. kvällen va rätt så lame faktiskt, typ alla människor dampar hit och dit så palllllall .
förlåt idaaaaa :) pussilussi på dej !! vi synes allt folk :d



lördag

förra inlägget fuckade sig så tar bort det..
ohlord klockan är bara 7 :o ska iaf på match snart därför jag är uppe. igår kväll var konstig. först var ni någonstans sen drog jag hem till fannny och där satt det ungefär 15 pers och typ kräkade och fannys föräldrar satt där uppe och typ kolla på tv eller nåt ? fett weird . 
tjingtjong

HAHAHAHAHAH


torsdag

är stolt idag var första gången på hela året som jag inte skolkade sista timmen på torsdagar. (y) var kvar hela dagen, det är bra. jag jobbade också med MATTE :oooo har träning om en stund :) skönt.
iiiimorrn är det fredag. wiiiiiiiiie :DDD juste jag ska färga min utväxt imorn också på skoltid hahahh asnajs ! ;) kommer säkert måsta klippa det för det är så slitet... jag kan ju berätta en hemlighet jag biter på mitt hår hahah så det slits mer -.- det är som att bita på naglarna för mig fast med hår, rätt så disgusting.. men men .

haaaaaare bra. pyzzz



sov iiiiiinte gott

åååååh pallante nu. går och lägger mig och soover påriktigt så hörs vi imorn när jag är på bättre humör !!!! hejdå-


onsdag

tjulullulull
kom hem från träningen för ett tag sen . har varit hos tandläkaren idag, dom stoppa ju in en kamera i munjäveln så nu har jag ont i heeeela jävla tungfittan !!!!!! inte okej. har käkat lite och så. ska nog dra mig till tvn eller sova har ont i huvet. aja snart är det helg jag längtar orkar inte med ekl skolan längre......


godnatt

så nu ska jag ta och sova tror jag.. är liite trötti hihi. och datorn kommer antagligen snart bli svart och sluta fungera som den brukar göra när det överhettar lite grann.. :p idag mitt på dagen så stog det något över hela skärmen också :oooo trodde min bebis hade dött , men efter lite magpumpning funkar den prima igen :))



oooooooooooldie

dh

faan va mätt jag är nu !!! gosh måste sluta äta så mycket så att jag typ dör sen .. inte okej !
oj jääävlar nu börjar ju desperate housewives, mååååste dra propp full med choklad ! hahah det rimmar :p


kul

nu ska jag duscha sen smörja in mig med massa body butter för jag flagnar bort min bruna färg från thailand :((( den är typ helt borta nu... jag får en liten tår i ögat :'( kanske kan lägga in en video när jag spelar gitarr och pinky rapar hahahha vi hade tråkigt och bussen gick om en halv timme :p får se om jag orkar :)))


tiisdag

tjeenare :)
hade hkk i skolan med julia und jesper. JAG OCH JULIA FICK MVG !!!!!!!!!!! :D suuck on that !
vi bakade några äckliga typ choklad grejer ? inte najs iaf.
slutade 3 men drog vid 2 pallade inte vara kvar blir för deprimerad av skolan ju så..
jag och elin tog ett var runt långsjön med jimi :) ikväll äre tv kväääääll :D dd, dh aand ct . naaaaaaaaaajs


bild sen imorse med sovtröja och grejer x)

fuckers

jag hatar verkligen skolan , jag vet att alla andra också gör det men fan va deprimerad jag blir när jag hör någon snacka om skolan.. typ på helger och någon nämner skolan så kan jag fan typ börja gråta för jag mår så dåligt av att höra om det. det känns rätt så menningslöst att typ lära sig om andra världskriget vafan ska jag ha för nytta till det lixom ?!?! uuuusch nej ska kolla tv nu sen sova , bye :)


gamal bild , sen innebandy cup i typ täby ?

måndag


hejjj
såå nu har jag varit i skolan och sovit (y) älskar att ta en liten soovslurp efter skolan..heheh :d skolan var as tjilll , hade idrott och sen kolla på barnhemmet resten av dagen, najs . har sett den förut och den är inte direkt läskig så jag satt och höll på med emmas mobil tills hon dampa hihihi :))) snart ska jag åka iväg på någon mental träning för jag är psykiskt sjuk.. hahah nej skoja med innebandyn så.
pyzzz

söndag

heeeeeey allla som läser min c00la blogg !!!

imorse gick jag upp kl 6.30 för hade match :o fattar ni elllller ? jag borde fan ha pris eller nåt med tanke på hur jag mådde dagen innan. men aja whatever när jag kom hem från match ringde jag och väckte pinkyy (y) hihi drog till henne och vi kolla på oc och åt godis :D sen åkte vi och solade, drog hem kääka lite mat sen kom fanny hit och vi snacka lite och så :) sen har det inte hänt så mycket mer idag, rätt så chill faktiskt .


yeah

jag tar tillbaka det där jag skrev förut om att jag "inte ångrar det jag gjort utan inte gjort..."


kamera sökes !

fyfan kan ju säga att jag verkligen inte mår bra nu... är det någon som har min kamera föresten? fan va sämst det är att man typ inte kan ringa en kamera och typ se om man hör den . hade match imorse också samling vid 7 :oo asnajs (y) byyyyyyye

OM NÅGON HAR KAMERAN RING MIG !!!!!!!!!!!!

Fanny babe !

Hej söta kompis läsare ! Tilda har precis duchat håret och såådär , vi ska snart gå till långbro och ska spela match mot TT flodhästen here we kommer ! :D jag spelade en match mot bajjen imorse va tvungen att gå upp klockan 6.30 fyfan INTE okej -.-. Ikväll ska vi ha kul och ja vad som nu händer !
pallar inte skriva pöss !




- just nu haha naaaaaaw !


todayy


giissa bajset!!! hahahhaha mogna vi är


freeeedag

hhhhheeeeeeeeej :)

sitter här med ahl och ska snart äääta och sen lite annat grejjs, as najs :D

hahaah saga är så skön :D hon fyller år idag också . GRATTIS ::DDDD

på träningen..

louise: åhh jag har inga bollar
jag: nej, du vet tjejer brukar inte ha det.

hon mena ju innebandybollar dåra..
hahahaha javet jag har torr humor, men det var kul då :p

tagen av anna (aä'

Skulle du vilja vara längre?
a fan!
Kan du röra på öronen?
nej :((((
Kan du kolla i kors med ögonen? 
ja vem kan inte ? hihi.
Kan dina föräldrar lita på dig?
nja.
Kan du vara på fest utan att dricka?
ja klart kan jag .
Skuulle du vilja dricka dig full nu?
neh, ska träna
Kan dina vänner lita på dig?
Ja, alltid!
Kan du tänka dig att pierca naveln?
ooont.. men kanske ska
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
hahah ja a
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?
aah
Har du ett syskon?
yes 1 bror
Har dina föräldrar ljugit för dig?
har dom säkert.


Har du pussat någon som är fyra år äldre? 

yäs
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?
Naej
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?
nej bara för deppiga människor

Vem är din bäste vän?

ppinky
Vem älskar du?
familjen & vännerna
Vem pratade du senast i telefon med?
william
Vem har du en liten crush i?
alexander skarsgård
Vem är snällast i världen?
Vet inte, i världen? inte möt den personen än isf antar jag
Vem vill du prata med?
den jag pratar med ? antar jag
Vem sov du med senast?
leo ? tror jag det var 
Vem såg du full senast?
rätt så många....
Vem vet allt om dig?
pinky
Vem kysste du senast?
...
Vem kramade du senast?
julia kanske ?
Vem kan berätta allt för dig?
mina vänner
Vem kan du berätta allt för?
ahl, p och fanny
Vem hatar du?
inte så många, jag är en väldigt ohatisk person :D


Vad längtar du mest till just nu?
SOMMMARLOV!
Vilken tv-serie är bäst?
gg, dh, ga, oth - tittar när jag har tid
Vad åt du senast?
pannkakor :DDD haha
Vad är du mest rädd för i hela världen?
förlora dom jag älskar och spindlar helt seriöst faktiskt
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
nej, dricker ut kylskåpet hahhahahaah
Vad har du för färg på ditt påslakan?
vitt ..tror jag ?


Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt , kan inte somna annars
Godaste drickan till frukosten?
hinner inte äta frulle.
Duscha eller bada?
duscha går fortare
Har du gråtit i skolan nån gång?
nej faktiskt inte.
Hur tar du dig till skolan?
buss vinter, cykel ibland på somarn.
Vilken färg har din jacka?
har många. flesta svarta
Är du höjdrädd? 
har börjat bli
 
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
nej typ inte.
Har du sett din bästa vän gråta?
ja, det händer verkligen inte ofta
Har du fått någon komplimang idag?
a nyss .
Har du varit på ett party?
yyyyes

Vad ska du göra efter det här?
dra på träning.


hej jag ser ut som en kines , gööölligt


Attt jag orkade, skjut mig :ooo lite kjiu till mig fan !!!!

LÄÄÄÄS DET NU FÖÖFAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

happpyyyy

har varit ute och sprungit, fick värsta kicken.. isigt som fan bara men jag sprang rätt så fort ändå typ 25 minuter runt sjön najs (y) ! sen var jag ut och möte pinky en stund :)))) myysigt ! nu snart ska jag kolla på dh :D


emma, pinky und jag ! sötaflickor_95 :DD

fuck you

kom hem från träningen för en stund sen.

söt man är efter en svettig träning.. verkligen (y)

hahahahha

jag vet att du läser min blogg "ak" väldigt gulligt av dej :)) men du får gärna sluta !

:))))))))))))


skönt

nej fan nu är det slut på allt festande och grejer, allt blir bara så himla fel då.. inte ens kul. Ska börja ta vara på mina riktiga vänner som jag verkligen älskar.. och allt annat kan bara gå och ta sig. Jag orkar inte med älvsjö heller längre, ångest och skit . kanske inte följer det där första men det är så jävla sant så ni anar inte.

lördag 06.00

godmorgon !
usch va jag är dålig på att sova alltså.. det måste vara nåt med tidomställningnen från thailand. Jag gick och la mig vid typ 2 igår och vaknar kl 6 imorse -.- inte najs. och sen känns det som att jag bara slumrat.. -.- aja whatever, har iaf väldig ont i huvet och benet just nu och vems är det fel säger jag bara ?!??!!? ska iaf ha match snart hejdå !

helgen
fredag: sög arsel balle!
lördag: lite bättre :)
söndag: match



bild sen somras, osminkad och grejer.. den får duga så länge.

förlåt sööötnos

jag känner att jag och elin behöver åka på bantningsläger snart igen! det var ett tag sen nu.
det brukar ffungera bäst när vi inte är hemma så vi får väl ta och åka nånstans och banta helt enkelt inför sommarn då :)))

hahahh snackar också med pppinky på msn : bilden säger väl allt, hon tog mitt tips och gick och sket en bajskorv och kletade in den i hennes fejs :D asnajs brud ! hahahahha

tisdag

hejhejjhjeh

skola
träna
äta

så äre ibland ............

och alla som håller på att säga att jag är neger och skit !!! jag säger bara såhär: ta och skit ut en stor fet bajskorv i ansiktet så blir ni nog bruna !!!!!?!?!??! okej ?.

hare bra puusss _d


"hej jag heter tilda mitt hår ser ut som en liten bajskorv och det står penis på min hand ! hejdå"

thailandia

måste ju ändå berätta det roligaste som hände när vi var i bangkok.
leo även kallas nardie smithit, skulle bevisa att trapporna gick snabbare än hissen så när dom andra grabbarna tog hissen sprang han in på rummet och skulle duscha så han bestämde sej för att skrämma dom i kallingar så när det kanckar på så öppnar han och sen hoppar fram bakom dörren och skriker shablala bluuu typ och då är det ju en kärring som kommer med handukarna HSHHAHAHAHAHAH det var så jävla roligt just då hah :P


heeeeeeemmma

så nu var man hemma då :)
även fast jag inte har skrivit på 2 veckor så har statistiken gått uppåt ? weird .
jag dog ju inte då trots allt så nu kommer alla få dras med mej ett bra tag till (y) hahah


RSS 2.0