måndag

god kväll! haha
sitter här och kollar på 2 ½ men =) åkte till skolan vid 10 och gjorde i princip inget på hela dagen, har inget att göra förutom engelskan som jag inte pallar!
sen hade vi träning i stubbängsparken som varje måndag.
tror jag ska dra mig och sova snart
puss


gör ont i mitt hjärta!

jag har verkligen fått upp i min hjärna att jag vill åka till afrika och hjälpa alla barnen, jag blir verkligen rörd av att se dom le. Hur dom kan vara så tacksamma för så lite! jag lider verkligen med dom, hur dom har det! och sen tänker på hur man själv har det, det är tragiskt rent ut sagt..

jag lovar här och nu att en dag ska jag åka dit och hälsa på och försöka hjälpa till!


helgen

tjeeenare :) kom precis hem. har vart med pinky och ngra ! det var väl trevligt :) igår va jag med stina and fanny vi var verkligen luffiga, först myste jag och stina i fannys säng!!!! sen gick vi till långsjötorg och myste på bussen :DDD härlig lördag hahah !



HAHAH omg mitt hår ser ut som "hej kom och hjälp mig" och stina är "avatar"!!

HAHHAHAHAHAHAHAHAH


feeeeeeettt tung jag är!!!!!!

jag vill hata dej, men du gör det svårt för mig.


..

sämst kväll! jag blir äcklad

torsdag

tjänare! idag hade vi idrottsdag i skolan. usch va inte kul det var.. drog hem sov lite åkte på träning, vi sprang 5 km+ träning -.- rätt så skönt just nu! det var typ den sista träningen tror jag? och stackars fanny stucka foten, haha alltid sån tur hon har asså :))) har typ inget att göra så ska sätta på en film och somna !
hejdå!


puuuusss älskling!!

ungfär såhär har mina dagar sett ut nu på senare tid när jag varit borta!











onsdag

yää, im back! nej men idag sket jag i skolan (och det lukta bajs) hhahahah nej skoja, pallade inte dra dit för har ändå inget att göra så var hemma. sen var jag med majbritt och fannnyy, trevligt trevligt :) sen vid 6 hade vi vår sista onsdags träning , skönt! aja nu får jag väl börja gå ut och springa runt sjön så jag håller kvar konditionen.

tisdag

godmorgon! nu var det ett tag sen jag bloggade hehe. har inte direkt haft tid känner jag, sitter iaf i skolan just nu. har typ inget att göra för att jag är klar med allt förutom engelskan som jag snart ska börja med men det är för jobbigt så pallante.

Efter skolan ska iaf jag med pinky på bio som hon har tjatat på i typ flera månader på att vi ska göra så jag är väl illa tvungen nu då, hon bjussar iallafall såå jag joinar gärna egentligen :)

jag&stina i mora.


lördag

tjoBREEEEEEEE ;)

idag iaf gjorde inget på dagen typ sov (?) sen på kvällen drog jag te stina med brudsen och grilla lite, myyys! sen efter det var vi ute och tralla lite. och eftersom jag har utegångsförbud måste jag va hemma 11 -.- aja jag får väl leva med det.. så nu ska jag sova så jag kommer upp imorn, sen ska jag tjata på mamma att vi ska åka och shoppa imorn så att jag får hem massa nya saker :D

hade bra ! /tilda



freeeeedag

soo whats up guys ?!!? nej men så nu har jag and pinky vaknat, vi ska åka iväg snart och handla lite saker :) myspys. tonight ska typ fannnyy sova hära! aja nu ska vi bara fixa oss sen dra, haha sjukt att vi ens är vakna såhär tidigt vi gick fan och la oss typ 4 igår haha.

puuuusss


gammaal, grönan 08?

ha ha

usch nu är jag trött , ska ta en härligt tupplur :D vaknar nog upp imorn, och har ont i örat! för jag har tagit hål där uppe igen för det växte igen förra gången. så det var bara att köra, gör ont som fan när jag sover på det..aja jag överlever iaf :)

onsdag

shieet, vad dålig jag är på att blogga haha ! aja ska bättra mig (?) typ. jaja idag iaf så vare sista skoldagen denna vecka (y) det gillar jag! sen var jag lite med martin och sen kom fanny&jossan , härligt väder hare vart iaf :D imorn ska pinkyy sova hära :)))
 

mora

shululu :)
se sådär nu är jag tillbaka har varit i mora nu sen i fredags..inga kommentarer säger jag bara. vi bodde typ i fäbodar ute på en camping i helvetet ungefär det var väl rätt så mysigt, men come on? aja nu är jag iaf trött orkar inte skriva så skriver mer imorn , hejdå !


loveuu


+


VARJE HEEELG!!!! jag gillar't

saknar

solade igår ser ut som en tomat (y) yeeeeah great! nu måste jag ha smink på mig varje dag..


thailand! vill tebax

yeah

tjenare, pallante skriva igår. men var iaf med pinkyy efter skolan, sen på kvällen var jag lite med marwin:)) idag vare först skola försov mig också..inte bra! har så jävla mycket i skolan nu :/ nej vill inte prata om det mår dåligt då. aja hade iaf träningen sen och nu vettefan va jag ska göra ? åker iaf te mora på fredag och kommer hem på söndag någongång.


träning

shulylyl ska på träning snart :)) shiiiet papi är här nu måste rusa puss

tröött

tröttt! ska sova nu. har prov imorn kan inte ettt skit :o shiiiit måste plugga och papprena är i skolan fitttta.
aja jag skulle ändå inte klara det så . what to do liksom?
godnatt


sämst

haha ja då har man utegångsförbud då.. wihooo! noooooot. fan också hela jävla våren! aja det är väl över snart..hon kan ju inte tvinga mej att va hemma varje jävla helg då borde hon få dåligt samvete fan. får väl leva med det ett tag nu!


alltid lika söta





haha känner att daniel är typ med på alla bilder i min kamera ;p orkar inte lägga upp fler nu.


coolingarnas coolingar

nämen nu är fanny här och skriver för tilda plattar håret.. det luktar bränt.
idag va vi först i stan och kollade runt tilda köpte solglasögon (y) coola unge det kommer nog komma en bild på dom sooooon :)
ikv ska vi ut på promenad och leka i parken hela kvällen för det är sånt tilda och jag gillar :)
fast vi ska vara lite busiga.. vi ska faktiskt dricka fanta :$


valborg

hejj (:
usch vilken lame valborg, snuten var överallt och det var bara allmänt tråkigt. har inge roligt att säga förutom att daany säger när han bajsar till stina HAHHAAHH de va kul xD
TUUUUNGA

jaja sen hände det inte så mycket mer på kvällen, ska dra te fanny snart. hon vill ut ikv för hon var tvungen att åka bort igår så jag får väl se om jag offrar mej lite då ! kan lägga in lite bilder som javettefan vart världen har fått från igår hehe :)





RSS 2.0