hår

 måste bara visa min bigga fula utväxt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omg jag vet inte hur jag ska göra med håret, det är så sjukt slitet hatar det !!!!!!!!!!!!!!111

söndag

kom hem för ett tag sen , har varit och tränat med elin i typ 2 timmar (?) sen solade vi lite efter . vaknade upp med elinahl brevve mig, checka lite frulle sen drog hon vi kanske 1 ? då gick jag ut och sprang det var hur jävla kallt som helst men kände mig tvungen efter allt igår , rensade tankarna lite hahahahha :)
känner att jag börjar blir sjuk ... har ont i halsen och är typ förskyld -.- så får se om jag drar till skolan imorn då. ska nog sova snart om jag orkar .


i fredags morse . hade inte fixat håret än men jag diggade min sminkning ;)

ignorera håret !.


fredags kväll

helvete va kallt det är ute..! ganska trevlig kväll faktiskt :) ska inte nämna allt som hände , men .. imorn ska jag vara mä älin ahl , me like ;))
pöss


HAHAHAHAHAHHAHA , kolla min bena :p

skolan - fredag wiiihhho

tjululuul ;)

sitter här i skolan med looouise und sagish :)))
igår typ 2 timamr innan vi slutade drog jag, ems , jul , mathilda und alex hem till emmalutten och tjillade galet ;)))
sen drog jag på någon mental skit med laget, sen bowlade vi . JAG ÄGDE KOM TVÅA :D:D:D:D:D:D:D:D:D hahahahah.. idag ska jag dra till skhlm med ppinky,carrolän and friiida . asnajs , får se vad som händer ikväll den är lite sådär halvt oplanerad ;P

byyyebye sugare / eran bästa tilda mihihihihihi !!!!!!!!!!!!!!


elin pinky thunborg <3

okej nu hade jag tänkt att skriva lite om min kära vän Elin såkallad "pinky".
eftersom alla kanske inte vet varför hon just kallas för pinky, så kan jag berätta det först, jo det är så här att hon hette det på "plääjahead" så alla börjar kalla henne det. ascoolt om ni frågar mig!

Nu ska vi ta en böööögig berättelse om den såkallade "pinky" ur min synpunkt.
jomen det är såhär att Elin är en av dom närmaste vännerna jag har, vi har lixom samma humor ... eller hon säger roliga kommentarer hela tiden och jag garvar som fan hahahhahh! nejmen vi är så lika på något sätt. Vi har känt varandra sen vi föddes , så vi har känt varandra hela livet och kommer troligen känna varandra hela livet också :) Vi har gått igenom grovt mycket tillsammans, både bra och dåliga saker. Och vi säger verkligen precis vad vi tycker till varandra typ ba "du har tjocka ben, börja träna unge!" eller.. typ.. nejmen ni fattar det är inte så att den andra blir ledsen. Fast jag kan ju erkänna att jag har ganska hett temperament så jag kan få lite damp och sån skit , då kan elin bli en aning sur på mig . men hon måste lära sig att hantera det :p nej nu orkar jag inte skriva mer det var jobbigt , men jag älskar dig iaf Elin Pinky Thunborg !

Kan lägga in några soeta bilder denna söta flicka




oj där flög det in en litenbild på mig , oj va gamal hahah







helgen

i frdags drog me und ppinky på bio , snabba cash ganska najs sådär. sen drog vi till svartis där massa skönt folk var :) sen sov pinky here.
lördagen började med match mot tyresö trollbäcken vann med 4-2 :) sen hände det andra saker som jag inte orkar skriva och på söndagen tittade jag och fanny på matcher hela dagen , så den dagen spenderades i västertoprshallen :)


vid heron city

JAG VILL HA SOMMAR!!!!!!!!!!!1

helllu, har varit hemma idag .. känner att jag har ont i halsen och så .´ därför har jag bara legat i soffan hela dagen och kollat på tv och sovit , asnajs :) tror jag ska till skolan imorn får se.. 

 

that's just who I am ...



det där är bara så jävla sant ... usch va deprimerad jag blir nu !

söndag

efter som ett X ANTAL människor tjatar på att jag ska blogga så är jag väl illa tvungen..
jadu helgen har varit rätt så lugn, mamma fyllde år i lördags så vi firade henne lite på dagen för sen hade jag annat för mig så. juuste jag gymmade också i lördags fiifan va ont jag har i armarna :p
sen idag så var vi på kalas hos kussarna :) rätt najs . gölliga pöjkar det , ska till thailand om några veckor med dom . eftersom pinky är såkallad "sjuk" så kan vi kanske inte träna på tisdag och då kommer jag helt enkelt döda henne för jag mååååste träna ...


bild sen sommras ? tror jag . säger som pinky ; riktigt syynd att man inte ser pöjken som pissar i bakgrunden !

fuck life

hej hej hemskt mycket hej !

har inte så mycket vettigt att skriva om men... det var iaf tredje dagen i skolan idag och jag som trodde jag skulle koncentrera mig såhär i början men det går bara skit. Idag var det sjukt kallt i skolan , inte najs .
JAG HAR TYP DAMP ELLER NÅTT MEN JAG SKA SLUTA ÄTA OCH BÖRJA TRÄNA FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA FET !!!!!! JAG BÖRJADE NÄSTAN GRÅTA IDAG FÖR JAG HATAR MIG SÅ SJUKT MKT !!!!!!!1111 OCH JAG ÄR INTE EN SÅN BRUD SOM GRÅTER .........

därför ska jag skriva upp ett litet schema som jag tränar .

måndag: innebandy, 2 timmar?
tisdag: gym, 3 timmar
onsdag: innebandy, 2 timmar + gym 2 timmar
torsdag: innebandy 1 timme + gym 2 timmar
fredag: LEDIG
lördag: gym 1-2 timmar
söndag: gym 3 timmar

jag lovar så ska jag köra i 5 veckor utan socker och godis minst.
då jävlar ska jag fan ha en snygg kropp.........


tildalajnen und fannylito

shululölö

kom hem för en liten stund sen . imorse skulle jag egentligen spela match men har as ont i nyckelbenen , tror fan jag har brutit dom lite .. den lilla horungen ska få igen. aja vi kollade iaf på matchen vi vann med 3-1 ;))))) yeeey. sen åkte vi på någon hälsoföreläsnings skit ? as tråkigt.
fannylito und moi drog in till staden och checkade lite klääder , asnajs .


moooi i morse .. !!!! typ kl 7 :o


in tha omklädningsrum ;)))


Gästblogg :o

Hejsan de e bestaste Fanny i tildurs blogg ! nu sitter i klockan halv tio på morgonen och ska åka och kolla på en innebandy match snart haha WOHO :p efter det ska vi på någe jävla kostsak med laget sen ska tilda och jag in i stan och shoppa upp julpengarna mohaha :D iaf mina !
Kommer iaf tvinga tilda ta bilder och göra ett inlägg sen hejdå puss !!! :)



HAHA japp...


....

det är fredag och allt idag, fast jag håller inte så bra koll på dagarna nu på lovet. jag bestämde mig igår för att ta det lungt idag, det har.. fungerat ganksa bra :) nu ska jag sluta vara en sån tråkig människa och inte bara skriva om mina dagar and shit..

puss på rumpan

hellu, har inte så mycket tid att blogga nuför tiden men eliin sitter och tjatar så jag är väl illa tvungen hah..
nu är det ju helg igen det ända som finns att se fram emot tills jag åker till thailand om 7 veckor :D
inget ruuligt att skriva om så kan lägga in lite fula bilder från idag .



låg och pratade med ääälskling


sen gick det inte att prata längre ..


då satte vi oss i trapen och väntade på eliiins mor .

cuper

har inte uppdaterat något för jag har varit på cup i storvreta och så har jag winter games nu så...

när vi åkte ut i storvreta var det jättemånga som böla och var skit sura men stina var glad som vanlig och hon sa en sån sjukt rolig sak i omklädnings rummet:

stina: vi skulle ju ha vunnit på straffar och det skulle ju varit bättre¨
jag: nej , för vi suger på straffar
stina: meeen tilda, förstör inte stämningen här !

HAHHAHA fattar ni ? man kan ju inte förstöra en dålig stämning redan . hahahhahahahahah

skiidor



nytt år 2010

gott nytt år alla!!!! jag säger som adde alltid brukar säga på varje nyår. knullla inte för mycket nu ungar .sköön snubbe , jag diggar han grovt !
det nya året kunde inte börja bättre jag i pprincip älskar det.

mina nyårlöften:
*äta mindre godis
*vara snällare
*glömma all skit från förra året börja om på nytt
*våga pierca mig
 
hahah ungefär det .

kom hem från L**** för en stund sen . skiiitkul perfekt start på det nya året, min kamera dog så har inga bilder kan kolla med nån annan :)

RSS 2.0